Internetten Para Kazanma Yolları

INTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

1.Link Kısaltarak Para Kazan

Elinizde ilgi çeken bir haber varsa. Bu haberin url adresini kısaltarak para kazanabilirsiniz.

Örnek: İstanbul'un yeni kalbi bağcılarda 100.000TL'ye lüx daireler. BAŞVURMAK İÇİN: kisalink.xyz/123123

Gördüğünüz örnekteki gibi bir habere kim tıklamaz. Sosyal medya üzerinden bu linkleri yayınlayabilirsiniz. Bu tür link kısaltma siteleri 10.000 Tıklamaya 5$ Veriyor. Bu siteden siteye değişiyor.

NOT: Her siteye güvenmeyin internette araştırıp güvenilir siteler bulabilirsiniz.

2.Takipçi Kasarak Para Kazan


Elinizde bir sosyal medya hesabı olması yeterli bu hesabı takipçi kazandıran sitelere üye olarak hesabınızda takipçi kazanırsınız. Yanlız bu sitelere üye olup takipçi kazandıktan sonra şifrenizi değiştirmelisiniz. Çünkü takipçi kazandıran sitelerin amacıda budur. Takipçisi bol olan bir hesabı alıp, Bir kurumsal hesaba para karşılığında satar.. 20.000 Takipçi ortalama 50 TL ediyor, Günde 5000'e kadar takipçi kasabilirsiniz. 5000x4=20000T yani 4 günde uğraşmadan 50 TL kazanmış olursunuz.
NOT: Bu tür sitelere üye olup yeterli takipçiye oluşunca her seferinde şifrenizi değiştirin.
3.Sosyal Medya ile Para Kazan


Günümüzde şirketler gerçek hayattaki reklamlardan çok sosyal medyadaki reklamlara vb. konulara önem veriyor. Her geçen gün şirketler onlarca kişiyi sosyal medya üzerinden reklam yapma amacıyla tutuyor.Sizde bu tür şirketlere reklam yapmak amacıyla başvuru yaparsanız. Çok fazla çaba sarfetmeden para kazanabilirsiniz.

NOT: Sahte pazarlama şirketlerine yaptığınız reklam sonrasında büyük ihtimal ödeme almazsınız. Yani dolandırılmış olursunuz. Ayrıca onları kar ettirmiş olursunuz.
4.Affiliate Marketing (SATIŞ ORTAKLIĞI) ile Para Kazan


Hepimiz websitelerinde veya sosyal medyada ayakkabı olsun, kişisel bakım ürünleri olsun, giyim olsun bu tür sektörlerin ürünlerini görüyoruz. Sizin takip edilen ve bilinen bir hesabınız var ise zaten para karşılığında reklam yapabilirsiniz. Ancak amacımız bu değil. Satış ortaklığının amacı her satılan üründen pay almak. İnternette satış ortaklığı sunan firmaları bulabilirsiniz.

NOT: Sahte satış ortalığı sunan şirketlere inanmamanız gerek. Bu gibi kişilere fırsat vermeyelim.
5.Makale Yazarak Para Kazan


Günümüzde bazı firmalar makale yazarlarına ihtiyaç duyuyor. Eğer yazım kurallarına hakim ve etkili bir yazım şekliniz varsa tam size göre bir iş. İnternette bu tür işleri bulmak zordur.Ben Bionluk adındaki bir siteye üyeyim her türlü meslekten iş teklifleri alıyorsunuz. Grafik Tasarım, Makale yazımı, Portre çizimi gibi el işlerini online olarak satış yapabilirsiniz.

6.Youtube'dan Para Kazan


Eğer kendinize ait bir kitle oluşturabileceğinizi düşünüyor iseniz, kendinize bir youtube kanalı açarak işe başlayabilirsiniz. Tabiki bu hepsi kadar kolay değildir, Kitle oluşturmak zor olabilir ama güzel kazanç elde edebilirsiniz.

0/Yorum Gönder/Yorum

Önceki Yazı Sonraki Yazı
KAPAT(CLOSE)